Nieuws & Blogs

‘Zichtbaar als het moet, onzichtbaar als het kan’

op 3 december 2015

Onze vrijheid is kwetsbaar, dat hebben we met z’n allen opnieuw ervaren na de aanslagen van 13 november in Parijs. De Klimaatconferentie in Parijs moet het bewijs zijn dat ook regeringsleiders zich niet laten intimideren. Zij willen ons hiermee inspireren ons leven gewoon voort te zetten. En terecht, angst is een slechte raadgever. 

Tegelijk is het ook te simpel gedacht. De ‘Keep Calm and Carry On’ tekst op de Britse propagandaposten heeft in de lente van 1939 ook de Tweede Wereld oorlog niet voorkomen. Maar hoe dan? Moeten we het accepteren om voor een bezoek aan een concertzaal langs metaaldetectors te gaan? Is Israel het voorbeeld van een relatief succesvolle strijd tegen de continue dreiging van terreur? Wij weten het (ook) niet. De verantwoordelijkheid voor veiligheid en preventie is vandaag de dag geen peuleschil. Wij weten als geen ander dat veiligheidsmaatregelen ook een beangstigende uitwerking hebben. Met onze oplossingen dragen wij al jaren zorg voor de veiligheid van hoge functionarissen, juristen en leden van boardrooms.

‘Zichtbaar als het moet, onzichtbaar als het kan’ is onze overtuiging bij Inbraakpreventie.

Zichtbare beveiliging kan heel effectief zijn. “Pas op!! Hier waak ik” borden zijn effectief en helpen om inbraken te voorkomen. Ook de vermelding van cameratoezicht heeft een duidelijk preventieve werking voor inbraken en criminaliteit.

Onzichtbare beveiliging is soms beter voor de gemoedsrust en kan voor ontspanning zorgen. Is een  bedreigingen aan uw adres reëel, maar wilt u niet dat dit zichtbaar is voor anderen? Wij maken bestaande deuren kogelwerend en handhaven authentieke details zonder concessie te doen aan uw veiligheid. Wij zijn experts in kogelwerende beglazingen en onzichtbare bepantsering van gevels, kozijnen en deuren. Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon op 020-624 44 44 of e-mail info@inbraakpreventie.nl.