Oplossingen

Persoonlijke eigendommen veilig stellen, dat is onze missie. Ons doel is u de allerbeste beveiliging te bieden. Betrouwbaarheid, vakmanschap, service en innovatie zijn hierbij onze sleutelwoorden. Al meer dan 40 jaar werken wij vanuit het centrum van Amsterdam met een eigenzinnige visie op het veiligstellen van eigendommen in de private en publieke sector. Als ‘Totaaloplosser’ combineert Inbraakpreventie bv bouwkundige en elektronische maatregelen. Hieronder leest u over de oplossingen waarmee wij met officieel gescreende vakmensen u graag van dienst zijn. Bij ons u heeft u slechts één aanspreekpunt. Wel zo veilig! Voor ons werk geven wij de hoogste BORG-certificaten uit voor uw verzekeringsmaatschappij.

Wat is elektronische beveiliging?

Met elektronische beveiliging kunt u mogelijke indringers snel detecteren en meteen de hulpdiensten alarmeren. Dat maakt deze vorm van beveiliging een belangrijke aanvulling op de bouwkundige beveiliging. Want wat heeft u aan bouwkundige barricades als inbrekers alle tijd van de wereld hebben om deze te doorbreken? Daarom zorgt elektronische beveiliging ervoor dat u de inbrekers vroegtijdig detecteert. Zo hebben ze minder tijd om de bouwkundige barrières te doorbreken.

Er zijn verschillende middelen waarmee u inbrekers kunt detecteren, voorbeelden daarvan zijn  trildetectoren, glasbreukmelders of bewegingsmelders aan de buitenzijde van het pand. Het belangrijkste doel van deze middelen is dat ze inbrekers snel en effectief detecteren, zonder dat ze daarbij valse meldingen doorgeven. De juiste afstelling van het detectieapparatuur is daarbij essentieel. Onze experts regelen dit voor u en vertellen u precies met welke factoren u rekening moet houden, zoals: omgeving, materiaal en weersinvloeden. Lees meer over elektronische beveiliging.

Wat is bouwkundige beveiliging?

Bouwkundige beveiliging is de complete beveiliging van alle inbraakgevoelige onderdelen in uw pand, zoals buitendeuren, ramen, lichtkoepels en wand- of gevelconstructies. Deze bouwkundige beveiliging is een belangrijke pilaar in een totaalbeveiliging: met een goede bouwkundige beveiliging houdt u inbrekers buiten.

Voor inbrekers zijn gevelopeningen de meest gebruikte toegangswegen. Daarom is het heel belangrijk om te bepalen welke scharnieren, hekwerken, kozijnen, glazen, sloten, deuren en rolluiken u in uw situatie het beste toe kunt passen. Overvallers weten immers ranzendsnel de zwakke plekken te vinden en te benutten, een goede bouwkundige beveiliging is in dat geval onmisbaar. Want wat heeft u aan een professioneel alarmsysteem als uw deur van veredeld spaanplaat is? Daarom adviseren wij een totaaloplossing waarbij u inbrekers zo snel mogelijk detecteert (elektrisch), zo lang mogelijk buitenhoudt (bouwkundig) en eenmaal binnen zo duidelijk mogelijk in beeld krijgt (elektrisch). Lees meer over bouwkundige beveiliging.