Oplossingen

Uw eigendommen veilig stellen, dat is onze missie. Ons doel is u de allerbeste beveiliging te bieden. Betrouwbaarheid, vakmanschap, service en innovatie zijn hierbij onze sleutelwoorden. Al meer dan 45 jaar werken wij vanuit Amsterdam met een eigenzinnige visie op het veiligstellen van eigendommen in de private en publieke sector. Als ‘Totaaloplosser’ combineert Inbraakpreventie B.V. bouwkundige en elektronische maatregelen. Hieronder leest u over de oplossingen waarmee wij met officieel gescreende vakmensen u graag van dienst zijn. Bij ons u heeft u slechts één aanspreekpunt. Wel zo veilig!

Wat is elektronische beveiliging?

Met elektronische beveiliging kunt u mogelijke indringers snel detecteren en meteen de hulpdiensten alarmeren. Dat maakt deze vorm van beveiliging een belangrijke aanvulling op de bouwkundige beveiliging. Mocht de bouwkundige barrière worden verbroken, zorgt de elektronische beveiliging ervoor dat u de inbrekers vroegtijdig detecteert. 

Er zijn verschillende middelen waarmee u inbrekers kunt detecteren, voorbeelden daarvan zijn o.a. trildetectoren, glasbreukmelders of bewegingsmelders aan de binnenzijde van het pand. Het belangrijkste doel van deze middelen is dat ze inbrekers snel en effectief detecteren, zonder dat ze daarbij valse meldingen doorgeven. De juiste afstelling van het detectieapparatuur is daarbij essentieel. Onze experts regelen dit voor u en vertellen u precies met welke factoren u rekening moet houden. Wij kunnen zelfs voor de buitenkant perimeter detectie installeren. Lees meer over elektronische beveiliging.

Wat is bouwkundige beveiliging?

Bouwkundige beveiliging is de complete beveiliging van alle inbraakgevoelige gevelelementen in uw pand, zoals buitendeuren, ramen, lichtkoepels, wand- of gevelconstructies. Deze bouwkundige beveiliging is een belangrijke pilaar in een totaaloplossing: met een goede bouwkundige beveiliging houdt u inbrekers zo lang mogelijk buiten.

Voor inbrekers zijn gevelopeningen de meest gebruikte toegangswegen. Daarom is het heel belangrijk om te bepalen welke scharnieren, hekwerken, kozijnen, beglazing, sloten, deuren en rolluiken u in uw situatie het beste kunt toepassen. Overvallers weten immers razendsnel de zwakke plekken te vinden en te benutten, een goede bouwkundige beveiliging is in dat geval onmisbaar. Want wat heeft u aan een professioneel alarmsysteem als uw entreedeur van inferieure kwaliteit is? Daarom adviseren wij een totaaloplossing waarbij u inbrekers zo lang mogelijk buitenhoudt (bouwkundig) en bij verbrekingen zo snel mogelijk detecteert (elektronisch), eventueel met verificatie van camerabeelden. Lees meer over bouwkundige beveiliging.