Over ons

Hoe we zijn begonnen

Het begon allemaal in het jaar 1974. In die tijd stond mechanische en elektronische beveiligingstechniek nog in de kinderschoenen. Certificeringen en erkenningen op het gebied van beveiliging waren er nog niet. Bij Inbraakpreventie B.V. hadden we echter al een zéér technische en eigenzinnige kijk op het beschermen van particuliere en publieke eigendommen. Het toenmalige TBBS* kon zich helemaal in deze visie vinden.
Ook ondernemers en consumenten waren overtuigd van onze kracht.
Dat maakte Inbraakpreventie B.V. al vroeg een landelijk bekende naam.

Wat we nu doen

In de loop der jaren is er veel veranderd. Certificaten en erkenningen zijn ondertussen onmisbaar geworden en de preventiemogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Door heel Nederland adviseren en installeren we de meest geavanceerde elektronische en bouwkundige beveiligingssystemen. Daarbij kunt u denken aan kluizen, veiligheidsglas, speciale hekwerken en rolluiken, maar ook aan inbraakalarmsystemen, camera’s en toegangscontrole. Tevens is brandpreventie een belangrijke specialisatie geworden. Want als we dan toch met veiligheid bezig zijn, kunnen we het beter in één keer goed regelen! Vandaar dat wij naast Inbraakpreventie B.V. een specialistische dochteronderneming zijn gestart onder de naam Brandpreventie B.V.

Waarmee we ons onderscheiden

Als het om inbraakpreventie gaat, denkt een elektricien vaak alleen aan elektronische beveiliging zoals camerasystemen en alarmsystemen. Een aannemer richt zich daarentegen juist op bouwkundige beveiliging zoals glas, sloten en deuren. Bij inbraakpreventie bv richten we ons doelbewust op allebei. Want wij geloven dat dit de enige manier is om inbrekers écht buiten de deur te houden. 

Hoe we te werk gaan

Door onze jarenlange ervaring en expertise kennen wij de modus operandi van de inbreker. Zo weten we precies welke elektronische en bouwkundige preventiemiddelen in uw situatie vereist zijn. Vervolgens gaat ons team van mechanische monteurs aan de slag met bouwkundige ingrepen, zodat inbrekers zolang mogelijk buiten de deur worden gehouden. Onze technische monteurs zorgen aansluitend voor de nodige elektronische beveiliging, zodat er bij verbrekingen tijdig alarm wordt geslagen en ongenode gasten direct worden gedetecteerd. Elektronische en bouwkundige beveiliging zijn voor ons dus geen doel maar een middel. Want wij hebben maar één doel: u de allerbeste beveiliging bieden! 

Waar wacht u nog op? Neem contact op met ons en ontdek hoe wij uw woning, bedrijf of instelling veiliger kunnen maken! 

*= Technisch Bureau ter Bevordering van Schadepreventie en voorloper van NCP Certificatie.