Over ons

Hoe we zijn begonnen

Het begon allemaal in het jaar 1974. In die tijd stond de mechanische en elektronische beveiligingstechniek nog in de kinderschoenen. Certificeringen en erkenningen op het gebied van beveiliging waren er nog niet. Bij inbraakpreventie bv hadden we echter al een zeer technische en eigenzinnige kijk op het beschermen van particuliere en publieke eigendommen. Het toenmalige TBBS* kon zich helemaal in deze visie vinden. Ook ondernemers en consumenten waren overtuigd van onze kracht. Dat maakte Inbraakpreventie bv al vroeg een landelijk bekende naam.

Wat we nu doen

In de loop der jaren is er veel veranderd. Certificaten en erkenningen zijn ondertussen onmisbaar geworden en de preventiemogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Door heel Nederland adviseren en instaleren we de meest geavanceerde elektronische- en bouwkundige beveiligingssystemen. Daarbij kunt u denken aan kluizen, veiligheidsglas en alarmsystemen, maar ook aan speciale hekwerken en rolluiken. Tevens is brandpreventie een belangrijke specialisatie geworden. Want als we dan toch met veiligheid bezig zijn, kunnen we het beter in één keer goed regelen!

Waarmee we ons onderscheiden

Als het om inbraakpreventie gaat denkt een elektricien vaak alleen aan elektronische beveiliging zoals camerasystemen en alarmsystemen. Een aannemer richt zich daarentegen juist op bouwkundige beveiliging zoals glas, sloten en deuren. Bij inbraakpreventie bv richten we ons bewust op allebei. Want wij geloven dat dit de enige manier is om inbrekers écht buiten de deur te houden. 

Hoe we te werk gaan

Voordat we aan de slag gaan kruipen we eerst tijdelijk in de huid van de inbreker. Zo weten we precies welke elektronische en bouwkundige preventiemiddelen in uw situatie vereist zijn. Vervolgens gaat ons team van mechanische monteurs aan de slag met bouwkundige ingrepen, zodat inbrekers zolang mogelijk buiten de deur worden gehouden. Onze technische monteurs zorgen aansluitend voor de nodige elektronica, zodat er tijdig alarm wordt geslagen en ongenode gasten direct worden gedetecteerd. Elektronische- en bouwkundige beveiliging zijn voor ons dus geen doel maar een middel. Om diezelfde reden zijn wij bewust ook geen merkgebonden leverancier. Want wij hebben maar één doel: u de allerbeste beveiliging bieden! 

Waar wacht u nog op? Maak binnenkort echt kennis met ons en ontdek hoe wij uw dagelijkse omgeving veiliger kunnen maken! Neem contact op

*= Technisch Bureau ter Bevordering van Schadepreventie en voorloper van NCP Certificatie.