Nieuws & Blogs

Winkelbeveiliging op maat

op 3 maart 2014

De kwaliteit van winkelbeveiliging is in de afgelopen jaren bijzonder gestegen. En dat is goed nieuws voor de winkelier die zich bewust is van de enorme financiële en psychische consequenties van een inbraak, diefstal of overval. Wilt u zich hier op een professionele manier tegen wapenen, dan vindt u in Inbraakpreventie bv in Amsterdam de perfecte partner.

Wij geven u precies de techniek en kennis die bij uw specifieke -pand past. Zo wordt de kwaliteit van uw winkelbeveiliging optimaal - zowel in prijs en kwaliteit - en is uw gevoel van veiligheid volkomen terecht. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Ongestoord ondernemen

Net als iedere andere winkelier wilt u ongestoord ondernemen en de continuïteit van uw bedrijf en bedrijfsvoering waarborgen. Een goede winkelbeveiliging zorgt hiervoor. Gelukkig ziet het getrainde oog (van Inbraakpreventie bv in Amsterdam) tevens genoeg kansen om uw diverse risico’s te minimaliseren.

‘Ik vind Inbraakpreventie BV de perfecte partner voor winkelbeveiliging.’

Gecertificeerd expert in winkelbeveiliging

Inbraakpreventie bv in Amsterdam is al 40 jaar een gecertificeerd expert in winkelbeveiliging. Wij houden ons dagelijks bezig met de beveiliging van winkels, bedrijfspanden, ambassades, overheidsgebouwen en woningen. Wij zijn BORG gecertificeerd en lid van de branchevereniging Uneto VNI. Al onze medewerkers zijn bovendien gescreend en zeer deskundig in het gebruik van de nieuwste en gespecialiseerde kennis en technieken voor winkelbeveiliging.

Kies voor uw winkelbeveiliging voor 30 jaar gespecialiseerd vakmanschap. Onze nieuwste technieken en producten geven u terecht een gevoel van veiligheid!