Nieuws & Blogs

Wat is het nut van kerntrekbeveiliging?

op 27 november 2015

Als de sloten in uw huis geen kerntrekbeveiliging hebben, is dit voor inbrekers een eenvoudige manier om razendsnel binnen te komen. Wat 'kerntrekken' precies is én wat je er tegen kan doen ziet u in deze video.

Wat is kerntrekbeveiliging?

Kerntrekbeveiliging is dé manier om een inbraak met de kerntrekmethode te voorkomen. Bij deze veelvuldig gebruikte inbraakmethode wordt een trekschroef in de cilinder gedraaid, waarna deze met behulp van een kerntrekker en een steeksleutel wordt gebroken. Inbrekers kunnen op deze manier al binnen 30 seconden in uw huis zijn. Kies daarom voor veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Hierbij is de cilinder volledig afgeschermd door hard metaal waardoor uitboren of uittrekken nagenoeg onmogelijk is.

Bescherm uw cilindersloten met kerntrekbeslag

Door uw voordeur en achterdeur te voorzien van kerntrekbeslag en een kerntrek cilinder, is uw huis goed beveiligd tegen kerntrekken. Voor nieuwbouwwoningen is kerntrekbeveiliging al een eis van Politiekeurmerk Veilig Wonen en ook voor bestaande woningen wordt het sterk aangeraden. Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan!