Nieuws & Blogs

Waarom investeren in professionele raambeveiliging?

op 1 mei 2014

Wilt u investeren in professionele raambeveiliging? Een verstandige keuze, want vaak is het raam de zwakke schakel die de inbreker kiest om binnen te komen. Gelukkig bestaan hiertegen steeds betere manieren van raambeveiliging. In de regel geldt ook voor deze beveiliging dat de effectiviteit afhangt van de situatie ter plaatse. Leg uw situatie ons eens uit, dan zorgen wij voor het perfecte soort raambeveiliging dat bij uw raam, pand en omgeving past.

Ons raambeveiliging assortiment

Gelukkig hebben niet alleen inbrekers een scherp oog voor zwakke plekken. Inbraakpreventie bv in Amsterdam kent de zwakke plekken tot in detail en biedt daarom een gamma aan raambeveiligingsmaterialen. Denk hierbij onder andere aan diverse veiligheidssloten, sleutelwerkende veiligheidsgrendels, kierstandhouders, espagnoletten, (sier)tralies, barrièrestangen, glasbreukmelders en trilcontacten van de beste merken.

‘Inbrekers komen vaak binnen via het raam’.

Gecertificeerde raambeveiliging

Al circa 40 jaar is Inbraakpreventie bv in Amsterdam de bekende specialist, ook als het gaat om raambeveiliging voor professionele ondernemingen. Maar ook voor particulieren verzorgen wij raambeveiliging van het hoogste niveau. Wij zijn dan ook een BORG gecertificeerd Technisch beveiligingsinstallatiebedrijf.

Ga professioneel om met uw raambeveiliging. Inbraakpreventie bv in Amsterdam doet dat ook. Wij optimaliseren zowel de veiligheid als toegankelijkheid van uw bedrijf, pand of woonhuis.