Nieuws & Blogs

Is uw bedrijf goed beveiligd?

op 1 april 2014

Is uw kantoorpand wel inbraakwerend? Dat is een verstandige vraag om uzelf te stellen, want het is altijd beter om te voorkomen dan te genezen. Een inbraak bezorgt u immers zowel materiële als financiële schade. En dan hebben wij het nog niet eens over stress, tijdverlies of agendaproblemen.

Informeer daarom nu bij Inbraakpreventie bv in Amsterdam of uw kantoorpand inbraakwerend genoeg is. Ons antwoord zal waardevol zijn, want wij zijn onafhankelijke experts en raden u daarom het meest geschikte product aan. En dat voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Een alarminstallatie van de beveiligingsspecialist

Onze onderneming is ruim 40 jaar gespecialiseerd en actief op het hoogste niveau. Wij installeren dagelijks inbraakwerende producten als alarminstallaties bij overheidsgebouwen, ambassades, winkels, bedrijfspanden en woningen. Dankzij onze ervaring, moderne technieken, producten, methoden en officieel gescreende vakmensen zijn wij een BORG gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf.

Is uw kantoorpand inbraakwerend? Inbraakpreventie BV geeft u het antwoord.

Goed sleutelbeheer

Zorg voor een goed sleutelbeheer of laat een toegangscontrolesysteem installeren, zodat alle bevoegde personen toegang hebben d.m.v. een geregistreerde sleutel of een toegangsbadge/code/tag voor de ruimtes waar zij mogen komen. Berg reservesleutels/badges/tags op in een speciale sleutelkast/kluis.

Houd zicht op en in het pand

Zorg voor goede verlichting binnen in het pand, eventueel voorzien van energiezuinige lampen. Bij voorkeur inschakelend d.m.v. een of meerdere schakelklokken met licht gevoelige sensors. Buitenverlichting met een slagvaste behuizing en geschakeld door lichtklokken en/of bewegingsdetectoren. Zorg voor voldoende zicht op het pand, snoei de groenvoorziening zodat er zicht blijft op deuren en kwetsbare ramen of luiken.