Kantoor & Bedrijfspanden

Kantoor & Bedrijfspanden
Woonhuizen
Winkel & Showroom
Juwelier
Onderwijsinstellingen
Ministeries
Terreinbewaking
Objectbeveiliging
f8ff2e069cc843018473e17afb426de2

U ontdekt pas hoe belangrijk uw bedrijfsinformatie en uw productiemiddelen zijn als het te laat is…

Uw bedrijf kan simpelweg niet functioneren zonder de aanwezigheid van specifieke productiemiddelen en contractgegevens. Daar bent u zich vaak niet van bewust, totdat u geconfronteerd wordt met een inbraak. Ook al heeft u back-ups gemaakt en lijkt er niet veel aan de hand: de tijd van herstel kan toch onherstelbare schade veroorzaken. Inbraakpreventie bv helpt u om dit te voorkomen. Maar hoe maken wij uw bedrijfspand veilig?

Wij kruipen in de huid van de inbreker

Om uw bedrijfspand goed te kunnen beveiligen kruipen wij tijdelijk in de huid van de inbreker. Dat werkt heel simpel: met veertig jaar ervaring in bedrijfsinbraken weten we precies hoe een inbreker denkt en handelt.  En die kennis blijft dagelijks groeien. Dat maakt het voor ons heel eenvoudig om ons in de inbreker te verplaatsen. Het resultaat? Een sterk beveiligd bedrijfspand waar een inbreker het liefst zo snel mogelijk aan voorbijloopt.

Wij beveiligen uw bedrijfspand zowel bouwkundig als elektronisch 

Om uw bedrijfsinformatie en andere waardevolle bedrijfsmiddelen te beschermen is het belangrijk dat uw bedrijfspand ook beschikt over een slimme bouwkundige beveiliging. Elektronische preventiemiddelen zoals toegangscontrole en alarmsystemen zijn immers niet voldoende om de inbreker ook daadwerkelijk buiten de deur te houden. Daarom verzorgen wij het complete pakket voor u; variërend van veiligheidssloten en onbreekbare beglazing tot camera’s en alarmsystemen.

Wij bieden oplossingen die passen bij de aard van uw bedrijf

Ieder bedrijf is anders, iedere branche ook. Daarom denken wij tot in detail met u mee.  En dat meedenken gaat heel ver. Niet voor niets regelen wij ook regelmatig de brandpreventie voor bedrijven. Want als we uw pand dan toch zo veilig mogelijk maken, kunnen we het beter in één keer goed doen! 

Wij lossen veiligheidsrisico’s meteen weer op

Inbreken in een bedrijfspand blijft voor inbrekers zeer verleidelijk. Bedrijven hebben vaak een schat aan apparatuur en medewerkers zijn altijd rond dezelfde tijd vertrokken. Bovendien is er vooral op latere tijdstippen nauwelijks sociale controle aanwezig. Daardoor hebben inbrekers rustig de tijd om uw bedrijfspand binnen te komen. Dankzij onze professionele preventiemiddelen blijft het gelukkig meestal bij een poging. En de aangerichte schade? Die komen wij meteen herstellen. Want we willen natuurlijk niet dat de inbraak de volgende dag alsnog wordt afgemaakt.

Overtuigd? Bekijk met welke oplossingen wij uw bedrijfspand beveiligen

Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van uw bedrijfspand en vooral kunnen focussen op datgene waar u goed in bent? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij ook uw bedrijfspand veiliger kunnen maken! 

De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie. 

 

 

Met deze oplossingen beveiligen wij uw bedrijfs- en kantoorpand:


Lees één van onze klantverhalen

Klantverhaal Websend