Winkelcentrum HEUVEL te Eindhoven

‘Comfort’ en ‘veiligheid’ zijn  belangrijke uitgangspunten bij de renovatie en modernisering van het overdekte winkelcentrum “Heuvel” in de Eindhovense binnenstad. Na een verbouwing van 2 jaar kon in het weekend van 7 en 8 november het fraaie, gerestylede winkelcentrum feestelijk worden heropend. 

Klantreferentie Heuvel Eindhoven

De eigenaar - een Top-3 NL Vastgoedbelegger- gaf Inbraakpreventie bv de opdracht voor een nieuw en flexibel platform voor  camerabeveiliging. Snel en efficiënt cameratoezicht is de doelstelling van de opdracht. En het resultaat mag er zijn: met behulp van verschillende soorten camera’s houdt het externe Bewakingsbedrijf nauwkeuring en in detail toezicht op het fraai aangelegde winkelplein FORUM, de winkels en ook de donkere plaatsen bij de afvalcontainers. Vanuit de bewakingskamer in het winkelcentrum, maar ook op afstand zijn met o.a. tablets haarscherpe ‘life views’ te zien.  Ook zijn beelden gemakkelijk terug te zien en te analyseren. Inbraakpreventie heeft -na een zorvuldig adviestraject- camera’s, servers en cliënts geleverd. 

Samen met bestaande camera’s zijn deze door de camera specialisten van Inbraakpreventie aangesloten op het door hen geleverde software platform. Dankzij dit betrouwbare en flexibele Milestone-platform kan de vastgoedbelegger efficiënt en tegen gunstige condities de bewaking van winkelcentrum Heuvel uitbesteden. Tevreden kijkt deze vastgoedbelegger dan ook terug op het project en de samenwerking met Inbraakpreventie bv. Niet in het minst omdat in 15 dagen tijd onder grote tijdsdruk is gewerkt om de feestelijke opening op 7 november te kunnen vastleggen en te kunnen deelnemen aan het Glowfestival ‘GLOW 2015’ in de Eindhovense lichtstad.