Waarom kiest Ace & Tate voor Inbraakpreventie?

Ace & Tate doet de verkoop van brillen anders dan de gevestigde orde van opticiens. In 2013 is Ace & Tate gestart met het verkopen van brillen via het internet, maar daar bleef het niet bij. Met tijdelijke winkels (‘pop-up stores’) in grote steden vergroot Ace & Tate haar naamsbekendheid ten behoeve van haar online strategie. Ace & Tate is een snelgroeiende en flexibele organisatie. Flexibiliteit wordt ook gevraagd van partners en toeleverancier. Hierdoor is Inbraakpreventie voor Ace & Tate een logische keuze.

ace en tate logo

Begin 2015 opende Ace & Tate haar eerste winkel in De 9 Straatjes in Amsterdam. Inbraakpreventie zorgde voor de bouwkundige- en elektronische inbraakbeveiliging. Goed hang- en sluitwerk, een alarminstallatie inclusief alarmopvolging en infra-rooddetectors zorgen dat Ace & Tate voldoet aan de BORG-eisen ten behoeve van de inboedelverzekering. Ook het camerasysteem en telefonie is door Inbraakpreventie geleverd en zorgt voor moderne en flexibele communicatie mogelijkheden.

 

Ace en Tate


Na het succesvol en tevreden afronding van de beveiliging voor de eerste winkel is ook de tweede vestiging aan de Van Woustraat door Inbraakpreventie verzorgd. ‘Flexibiliteit’ en ‘betrouwbaarheid’ waren opnieuw belangrijke sleutelwoorden voor Ace & Tate. Samen met BeeAdvised als verzekeringsadviseur van Ace & Tate is een oplossing gevonden die voldoet aan de specifieke verzekeringseisen voor opticiens gereedschappen en meetapparatuur. Coen Johanknegt van verzekeringsadviseur ‘BeeAdvised’: “Wij werken voor onze cliënten graag samen met Inbraakpreventie. Behalve de heldere communicatie, waarderen wij hun flexibiliteit en het ze meedenken met de klant”. 

De gekozen oplossing voor Ace & Tate is een flexibele oplossing die ideaal is voor jonge, dynamische bedrijven in hun zoektocht naar de beste formule om het bedrijf te laten groeien. Dit lukt omdat Inbraakpreventie beide disciplines van inbraakpreventie beheerst, zowel de bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. Hierdoor blijven inbrekers op afstand en bereiken we het doel dat we naast Ace & Tate bij honderden klanten realiseren: uw pand, terrein of kostbare bezit op meesterlijke wijze beveiligen!