Telefonie & Draadloos netwerk

Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoeft u zelf niet meer te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u gebruikmaken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar aanleg en onderhoud, omdat de telefooncentrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf. 

Overal en altijd bereikbaar

VoIP is extra aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Ongeacht de plek waar zij zich bevinden, zijn zij altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Ook kunt u meerdere vestigingen gemakkelijk met elkaar verbinden én kosten besparen door te werken vanuit één centrale. Hierdoor komende onderlinge belkosten te vervallen. Bovendien kunt u heel snel op tijdelijke of permanente basis extra capaciteit creëren. Met andere woorden: u betaalt slechts voor wat u nodig heeft, terwijl u wel de zekerheid heeft dat u snel kunt uitbreiden als het moet. 

Betrouwbare oplossing

Op het gebied van betrouwbaarheid is VoIP een goede oplossing. De telefooncentrale bevindt zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd en zorgt er met haar technische specialisten voor dat de telefoondienst 24 uur en 7 dagen per week naar behoren werkt. Meer bedrijfszekerheid kunt u zich niet wensen. VoIP zorgt bovendien voor een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje. Wij kunnen u vooraf precies vertellen wat de kosten zijn voor een extra medewerker of telefoonlijn. 

Kortom: VoIP is een goede, betrouwbare telefonieoplossing met beveiligde internetprotocollen voor beveiligingsinstallaties, camera’s en dataopslagsystemen. Inbraakpreventie bv helpt u graag bij het opzetten van uw integrale VoIP-verbinding, zodat u straks profiteert van een veilig en betrouwbaar alarmsysteem en een flexibele en kostenbesparende telefonieoplossing.

Beveiliging via een datanetwerk

Dankzij internet is het steeds gebruikelijker én gemakkelijker om bedrade of draadloze systemen toe te passen. Het toevoegen van een smartphone, tablet en televisie aan een deurbel of beveiligingssysteem is voor ons een dagelijkse bezigheid en helpt onze klanten te profiteren van alle mogelijkheden van een goed beveiligde woning en winkelpand. Met behulp van speciale security add-ons doen wij geen concessies aan uw eigen veiligheid en die van uw kostbare bezittingen. De basis is een goed toegerust netwerk met een moderne beveiligde router, swiches en desgewenste Wifi-points. Een goede bekabeling mag daarbij niet ontbreken. Het datanetwerk is namelijk de zenuwader en levensader van uw beveiligde woning of bedrijfsruimte en zorgt voor een beveiligd en betrouwbare netwerk. Als de basis goed voor elkaar is, ontwerpen wij uw complete datanetwerk en breiden wij dit verder uit met beveiliging, intercom en camerainstallatie. U bepaalt uiteindelijk zelf of u kiest voor bekabelde bediening of  een beveiligde aansluiting met uw tablet of smartphone. 

 

netwerk beveiliging data
Inbraakpreventie bv zorgt er dagelijks voor dat systemen netjes, maar vooral ook op een veilige manier aan elkaar worden gekoppeld. Dit geeft onze klanten de rust en zekerheid van betrouwbare integraties en stabiliteit van interne processen in hun bedrijf of woning. Ook iets voor u? Neem graag en vrijblijvend contact met ons op!