Hekwerken

Al in de vroege middeleeuwen gebruikten mensen barricades om kostbare bezittingen te beschermen. Kasteelheren lieten vaak een gracht rondom het kasteel graven om inbrekers te vertragen en ze vroegtijdig te signaleren. De hekwerken van tegenwoordig hebben eigenlijk precies hetzelfde doel. Ze vormen een obstakel waardoor inbrekers een lange tijd moeten overbruggen voordat ze binnen zijn. De speciale detectiemiddelen zorgen er bovendien voor dat inbrekers al heel snel worden gedetecteerd. Hierdoor neemt de kans op een succesvolle inbraak drastisch af. Maar wat voor soorten hekwerken zijn er zoal verkrijgbaar en voor wie zijn deze hekwerken geschikt?

Hekwerken voor zakelijke doeleinden 

Vooral in de zakelijke wereld zijn hekwerken een populair inbraakpreventiemiddel. Logisch, want een hekwerk is een hele betaalbare en efficiënte oplossing om dieven en pottenkijkers buiten de deur te houden. Bovendien zijn hekwerken multi-inzetbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om uw complete bedrijfsterrein te beschermen tegen ongewenste bezoekers, maar ook alleen uw magazijn of nog specifieker: de ramen in uw pand. Daarbij houden we altijd rekening met uw unieke situatie. Is er een hoog esthetisch belang? Bent u op zoek naar een hekwerk met klassieke of moderne uitstraling? Moet er een poort in het hekwerk komen? Is toegangscontrole gewenst? Wij regelen het voor u.

hekwerken zakelijk

Hekwerken voor terreinen

Ook als terreineigenaar bent u bij Inbraakpreventie bv aan het juiste adres. Wij zorgen voor een extra hoog kwaliteitshek waarmee het voor inbrekers bijna onmogelijk wordt om uw terrein te betreden. Voordat ze het hek hebben beklommen, heeft uw beveiligingscamera ze namelijk al uitgebreid gedetecteerd en de alarmdiensten ingeschakeld. En weet u wat onze hekwerken zo bijzonder maakt? Dat ze niet alleen technisch gezien de beste keuze zijn, maar ook als het gaat om uitstraling en gebruiksgemak. 

Wij bieden namelijk een uitzonderlijke kwaliteit, uitgevoerd in een klassieke óf moderne stijl en naar wens uitgerust met rol- of schuifpoorten. Want naast veiligheid vinden wij nog één ding heel belangrijk: u de allerbeste oplossing bieden! 


Hekwerken voor ramen & magazijnen

U kunt de inbraakwerende hekwerken ook heel plaatselijk toepassen. Voor uw ramen of rondom uw magazijn bijvoorbeeld. In dat geval heeft u nog meer keuze als het gaat om een stijlvolle uitstraling. Onze speciale siertraliehekwerken bieden namelijk dezelfde weerstand aan inbrekers, maar zijn tegelijkertijd zo mooi vormgegeven dat u bijna het gebruiksdoel zou vergeten. Natuurlijk blijft het ook gewoon mogelijk om een hekwerk zonder versiering te krijgen, want uiteindelijk is het buitenhouden van inbrekers het allerbelangrijkste.

Sierhekwerk ramen en deuren

Meer informatie? 

Bekijk hier onze brochures


Brochure veiligheidshekwerken

Hekwerken voor particulieren 

Als particulier kunt u tal van redenen hebben om voor een hekwerk als inbraakpreventiemiddel te kiezen. Wellicht herbergt u een enorme waarde in uw pand, misschien heeft u vaak te maken met pottenkijkers of ligt uw privéleven continu onder de loep. Wat de reden ook is: Inbraakpreventie bv zorgt ervoor dat uw woning en uw privéleven veilig binnen de ‘hekken’ blijven.

Huis hekwerken

Hekwerken als woningomheining

U wilt uw woning voorzien van een stevig en veilig hekwerk waardoor inbrekers moeilijk op uw privéterrein kunnen komen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren hekwerken in moderne en klassieke uitvoeringen die passen bij de uitstraling van uw unieke pand. Bovendien voorzien wij het hekwerk meteen van de juiste detectiemiddelen zodat ongewenste bezoekers direct worden gedetecteerd. En het prettige is dat u er aan de buitenkant nauwelijks aan afziet dat het inbraakwerende hekwerken zijn. Zo blijft de uitstraling van uw woning gewoon behouden en worden inbrekers gedetecteerd voordat ze schade aan uw woning hebben kunnen aanrichten!


Schaarhekwerken 

In de zomermaanden is het prettig om de ramen of balkondeuren open te zetten als het avond wordt. De avondwind is immers een welkome verkoeling na een lange, warme dag. Maar voordat u rustig met open ramen gaat slapen, moet u wel hebben nagedacht over de nodige inbraakpreventie. Want wat als er plotseling een ongewenste bezoeker door uw raam naar binnen komt? Een speciaal ‘schaarhekwerk’ kan in dat geval uitkomst bieden.  Dit hekwerk laat de verkoelende lucht wel naar binnen, maar houdt inbrekers buiten. En de volgende ochtend vouwt u het hekwerk eenvoudig in elkaar, zonder dat  iemand er nog iets van ziet!

Schaarhekwerken Inbraakpreventie
Behoefte aan advies over integrale inbraakpreventie met hekwerken als middelpunt van totaalbeveiliging?