Electronisch beveiligings monteur

 

Panic Room


Word jij onze nieuwe hoofdrolspeler?

In de film Panic Room wordt 22 miljoen dollar bewaard in een gewoon woonhuis in Manhattan. Minder gewoon is de speciale kamer….volledig van staal en met geavanceerde beveiliging. Maar, wellicht werk jij wel dagelijks met deze technieken en is het voor jou niet zo speciaal…

Ben jij dan onze nieuwe hoofdrolspeler? Ben jij als ervaren beveiligingsmonteur een kei in je vak en werk je graag dagelijks aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor een diverse doelgroep ….. dan is dit jouw kans!

Inbraakpreventie is namelijk op zoek naar een betrouwbaar, zelfstandig en ervaren

Elektronisch beveiligingsmonteur m/v

Als monteur werk je mee aan uitdagende projecten voor grote en bekende klanten. Je werkt soms alleen en soms ook in een team aan totaal-oplossingen waarbij jij het elektronische gedeelte voor je rekening neemt. De totaaloplossingen waar je onder andere aan meewerkt zijn bijv. safe rooms, panic rooms, strong rooms en andere oplossingen in het beveiligen van onze high-end doelgroep.


Ben jij toe aan een echte stap vooruit? Bel of mail gerust met Peter Veldman. Hij informeert je graag over verder details van deze functie, Je kan Peter bellen op +31 6 1396688, mailen naar peter.veldman@inbraakpreventie.nl of onderstaand formulier invullen.

Ken jij iemand die het vak van elektronisch beveiliger goed verstaat en die toe is aan een volgende stap? Deel deze pagina dan  via de mail, social media, whatsapp, etc. 


Benieuwd naar een Panic Room? Bekijk dan hieronder de trailer van deze film!