Huisbeveiliging

Woonhuis beveiligen
Winkels & Showroom
Juwelier
Kantoor & Bedrijfspanden
Onderwijsinstellingen
Ministeries
Terreinbewaking
Objectbeveiliging
Screen Shot 2015-03-05 at 10.58.40

U wilt toch ook een veilig woonhuis?

‘Thuis’ is een veilige, warme plek waar u compleet uzelf kunt zijn. Dat veilige gevoel wordt echter ruw verstoord als u te maken krijgt met een inbraak. De wetenschap dat een inbreker uw dierbare spullen overhoop heeft gehaald is enorm vervelend en kan zelfs een traumatische ervaring opleveren. Inbraakpreventie bv helpt u om dit te voorkomen. Zo kunt u in het vervolg zorgeloos de deur achter u dichttrekken en weer rustig slapen. Maar hoe maakt inbraakpreventie bv uw huis veilig?

Wij zorgen dat inbrekers uw woning het liefst voorbij lopen

Een inbreker heeft slechts een paar seconden nodig om te bepalen of een huis makkelijk binnen te dringen is. Wij zorgen ervoor dat hij uw huis het liefst met een grote bocht voorbijloopt. Hoe? Door tijdelijk in de huid van de inbreker te kruipen. En dat doen we al ruim 40 jaar. U kunt zich voorstellen dat we daardoor een aardig beeld hebben van de manier waarop een inbreker te werk gaat.

Wij regelen bouwkundige- én elektronische beveiliging

Wij zijn ervan overtuigd dat goede inbraakpreventie zich kenmerkt door een mix van bouwkundige- en elektronische oplossingen. Waarom? Omdat u inbrekers niet alleen zo snel en goed mogelijk wilt detecteren, maar ook wilt zorgen dat ze moeilijk bij uw spullen in de buurt kunnen komen. Daar zijn elektronische én bouwkundige oplossingen voor nodig. Wij regelen het allebei. 

Wij zoeken naar de beste oplossing voor uw huisbeveiliging

Elke woning is anders. Iedere bewoner ook. Wij zorgen ervoor dat u een preventieoplossing krijgt die past bij uw woning en uw unieke situatie. Heeft u een specifiek verzoek? Wij denken met u mee en realiseren de best vindbare oplossing voor u. En als u wilt verzorgen we meteen het stukje brandpreventie. Want als we dan toch met optimale veiligheid bezig zijn kunnen we het beter in één keer goed aanpakken, toch?

Wij helpen u verder als er toch iets gebeurt

Een huis met veel waardevolle spullen blijft aantrekkelijk voor een inbreker. Soms is de verleiding zo groot dat hij alsnog probeert om een goed beveiligd huis binnen te dringen. Gelukkig blijft het in veel gevallen slechts bij een poging. En de eventuele schade aan uw inbraakpreventiemiddelen komen wij binnen no-time herstellen. Zo loopt u niet het risico dat de inbreker bij een tweede poging wél verder komt dan de bedoeling is.

Overtuigd? Ontdek met welke oplossingen wij uw woonhuis beveiligen

Zorgeloos op vakantie gaan en lekker gerust kunnen slapen, dat wilt u toch ook?  Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij ook úw woning veiliger kunnen maken!


De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie.