Winkelbeveiliging

Winkels & Showroom
Woonhuizen
Juwelier
Kantoor & Bedrijfspanden
Onderwijsinstellingen
Ministeries
Terreinbewaking
Objectbeveiliging
f8ff2e069cc843018473e17afb426de2

U werkt toch niet zo hard om de boel vervolgens te laten stelen?

Een winkel vergt veel tijd en energie. Het is hard werken, maar als u goede resultaten behaalt weet u meteen weer waarvoor u het allemaal doet. Dat gevoel van genoegdoening is echter snel verdwenen als er bij u wordt ingebroken. Daarvoor heeft u al die tijd niet zo hard gewerkt. De oplossing? Laat uw winkel beveiligen door inbraakpreventie bv! Wij vertellen u graag hoe wij dit doen:

Wij zorgen dat uw winkelpand onaantrekkelijk wordt voor inbrekers

Al ruim veertig jaar komen wij bij winkeliers over de vloer die pas een inbraak hebben meegemaakt. Als vanzelfsprekend hebben we hierdoor veel kennis van de manier waarop een inbreker te werk gaat. Dat maakt het voor ons heel eenvoudig om uw pand onaantrekkelijk te maken voor inbrekers. Want wie denkt als een inbreker, weet ook hoe hij een inbreker het beste kan afschrikken.

Uw pand wordt bouwkundig- en elektronisch beveiligd

Een optimaal beveiligde winkel is naar onze mening uitgerust met zowel elektronische als bouwkundige preventiemiddelen.  Waarom? Omdat u inbrekers snel en effectief wilt detecteren, maar ook wilt zorgen dat ze moeilijk bij uw verkoopwaar en contanten in de buurt kunnen komen. Bij Inbraakpreventie bv richten wij ons daarom bewust op beide soorten beveiliging. Zo weet u zeker dat uw beveiliging staat als een huis!

Wij denken mee met u en uw bedrijf

Elk bedrijf is verschillend. Elke branche en ondernemer ook. Misschien beschikt u over zeer exclusieve goederen of heeft u een grote magazijnvoorraad. Wellicht heeft u gewoon zeer specifieke wensen als het om de beveiliging van uw pand gaat. Bij inbraakpreventie bv zien wij dat als een uitdaging. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u de allerbeste oplossing krijgt. En als u het prettig vindt kijken we meteen wat we op het gebied van brandpreventie voor u kunnen betekenen. Zo is de complete beveiliging van uw pand in één keer goed geregeld!

Wij lossen beveiligingsproblemen direct op!

Een winkelpand met dure verkoopwaar en contanten is erg aantrekkelijk voor inbrekers.  Soms is de verleiding zo groot dat ze zelfs proberen om een zwaar beveiligd pand binnen te dringen. Gelukkig blijft het in veel gevallen slechts bij een poging. En de eventuele schade? Die komen wij binnen no-time herstellen. Zo loopt u niet het risico dat inbrekers bij de tweede poging wél verder komen dan de bedoeling is.

Overtuigd? Bekijk met welke oplossingen wij uw winkel beveiligen

Gewoon lekker ondernemen zonder u druk te hoeven maken over de veiligheid van uw pand en uw spullen? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij ook úw winkelpand veiliger kunnen maken!


De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie.

 

 

Met deze oplossingen maken 
wij ook uw winkel & pand veilig:


Lees één van onze klantverhalen

Klantverhaal Websend