Terreinbewaking

07
Woonhuizen
Winkels & Showroom
Juweliers
Kantoor & Bedrijfspanden
Onderwijsinstellingen
Ministeries
Objectbeveiliging

Betrouwbare terreinbewaking zonder torenhoge kosten, dat wilt u toch ook?

Niet alle terreinbezitters hebben de financiële middelen om continu bewakers rond te laten lopen. Ze willen graag voorkomen dat er ’s nachts op hun terrein wordt ingebroken, maar het kostenplaatje moet wel realistisch blijven. Bovendien is het vaak nog maar de vraag of bewakers wel altijd 24/7 alert zijn. Herkent u deze overwegingen? Dan zijn wij de juiste partij voor u!

Wij zorgen dat inbrekers uw terrein het liefst voorbijlopen 

Goede terreinbewaking begint met het afschrikken van inbrekers. En daar zijn we bij inbraakpreventie bv toevallig heel goed in. Waarom? Omdat we met veertig jaar ervaring in inbraken precies weten hoe een inbreker te werk gaat. Dat maakt het voor ons heel eenvoudig om ons in de inbreker te verplaatsen. Het resultaat? Een optimaal bewaakt terrein met een passend kostenplaatje én uitgerust met de nieuwste technieken!

Wij regelen de bouwkundige- en elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging zoals camera’s en laserdetectie zijn niet voldoende om indringers van uw terrein te weren. Daarom regelen wij ook graag de complete bouwkundige beveiliging voor u, variërend van veiligheidssloten tot speciale hekwerken. Zo weet u zeker dat uw terrein op alle vlakken goed beveiligd is.

Wij bieden een oplossing die past bij ú en uw unieke terrein

Bij inbraakpreventie bv zijn we ervan overtuigd dat we alleen de beste oplossing kunnen bieden als het duidelijk is waar zich de belangrijkste veiligheidsrisico’s bevinden. Een risicoschets helpt daarbij. Zo weten we precies op welke aandachtspunten we moeten letten en welke inbraakpreventiemiddelen daarvoor nodig zijn. U bepaalt vervolgens zelf hoe ver u wilt gaan in het beveiligen van uw terrein. Zo krijgt u een oplossing die zowel past bij u en bij uw terrein.

Wij lossen veiligheidsproblemen direct op

Het kan voorkomen dat inbrekers alsnog proberen uw zwaar beveiligde terrein op te komen. Meestal blijft het gelukkig bij een poging. Als het ze onverhoopt toch lukt om verder te komen zorgen de camera- en alarmsystemen ervoor dat ze binnen no-time gesignaleerd zijn. En de eventuele schade aan uw preventiemiddelen? Die komen wij binnen no-time weer herstellen! Zo bent u continu verzekerd van een sterk beveiligd terrein.

Overtuigd? Wij maken graag kennis met u!

Wilt zich niet meer druk hoeven te maken over de veiligheid van uw terrein? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij ook úw terrein veiliger kunnen maken!


De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie. 

 

 

Met deze oplossingen
beveiligen wij uw terreinen: