ViPP: Vrijheid in Publiek en Prive

Woonhuis beveiligen
Screen Shot 2015-03-05 at 10.58.47
01
Winkels & Showroom
Juwelier
Kantoor & Bedrijfspanden
Onderwijsinstellingen
Ministeries
Terreinbewaking
Objectbeveiliging


Vrijheid is een groot goed! Vaak vanzelfsprekend als we het hebben. Vaak ook schokkend als het wordt aangetast. We leven nà 9/11. We leven naast elkaar; met verschillende bevolkingsgroepen en met verschillende overtuigingen en idealen. ‘Vastberadenheid’ is het motto in de noodzakelijke verdediging van vrijheid en terreur. Dit vraagt om samenwerking en respect; vrijheden behouden zonder anderen hun gevoel van vrijheid te ontnemen. Geen strategie van angst en geweld, maar van veiligheid en preventie. Actueel, maar zeker niet nieuw. Onderwerpen waarin Inbraakpreventie bv een rol van betekenis speelt. Met onze oplossingen dragen wij al jaren zorg voor de veiligheid van hoge functionarissen, juristen en leden van boardrooms. De gebouwen waarin zij wonen en werken, beveiligen wij tegen de meest extreme vormen van geweld, agressie en terreur. Zichtbaar als het moet óf onzichtbaar als het gewenst is. Dat veiligheid ook beangstigend kan werken, weten wij als geen ander. Wij zijn dé experts in kogelwerende beglazingen en onzichtbare bepantsering van gevels, kozijnen en deuren. Zijn bedreigingen aan uw adres reëel, maar wilt u niet dat dit zichtbaar is voor anderen? Wij maken bestaande deuren kogelwerend en handhaven authentieke details zonder concessie te doen aan uw veiligheid. Inbraakpreventie bv leeft met u mee! Er is geen excuus voor geweldplegers of zij die het recht in eigen hand nemen. Voor ons heeft iedereen recht op veiligheid en bescherming. Ongeacht dienstverlening of professie. En ongeacht of u vrijheden bevecht of juist uw overtuigingen bewaard. Voor u zelf en niet in de minste plaats voor uw familieleden of medewerkers! 

Geen excuus voor geweldplegers. Inbraakpreventie draagt zorg voor uw veiligheid! 

Als geweld openlijk aan uw adres gericht is en aan waar u voor staat of u leeft ingetogen volgens een diepe overtuiging of traditie. Met respect en gepast medeleven, draagt Inbraakpreventie bv zorg voor uw veiligheid. Wij doen dit vanuit hartje Amsterdam. Met gepaste afstand en op de wijze die u wenst, staan wij u terzijde. 

Wij zorgen voor bouwkundige- en elektronische beveiliging. Zichtbaar of juist onzichtbaar, hoe u dit wenst!

Met complete bouwkundige beveiliging, variërend van veiligheidssloten tot extreme gevelbepantsering dragen wij zorg voor uw veiligheid. Met plaatsing van nieuw en zichtbare maatregelen. Of juist met onzichtbare maatregelen, waarbij de bestaande deuren en gevels het uitgangspunt zijn. Zichtbaar of onzichtbaar, zorgen wij voor de beste beveiliging. Hierbij kan ook elektronische beveiliging niet ontbreken. Met camera’s, laserdetectie de nieuwste innovaties detecteren  en registreren wij geweldplegers en indringers van uw vrijheid. 

Overtuigd? Wij maken graag kennis met u!

Wilt zich niet meer druk hoeven te maken over de veiligheid van uw woning, gebouw of terrein? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij úw veiligheid op het oog hebben. Uiteraard kunnen we afspreken op iedere gewenste locatie om zo uw veiligheid en discretie te waarborgen.  


Met deze oplossingen maken
wij ook uw leven veiliger: