Onderwijsinstellingen

05
Woonhuizen
Winkels & Showroom
Juwelier
Kantoor & Bedrijfspanden
Ministeries
Terreinbewaking
Objectbeveiliging
f8ff2e069cc843018473e17afb426de2

U wilt toch geen risico's nemen als het gaat om de veiligheid van een ander?

Of het nu een kinderdagverblijf is of een universiteit; een onderwijsinstelling moet een veilige plek zijn. Een plek waarvan veiligheid een absolute zekerheid is en waar kinderen en studenten zorgeloos aan kunnen worden toevertrouwd. Maar wat gebeurt er als er plotseling een indringer uw gebouw binnen komt lopen? Hoe voorkomt u dat digitale schoolborden, beamers en examenmateriaal worden gestolen en hoe waakt u over de integriteit van uw instelling en uw medewerkers? Allemaal problemen die zich zomaar opeens voor kunnen doen. Inbraakpreventie bv zorgt ervoor dat u op al deze scenario’s voorbereid bent! 

Wij maken uw onderwijsinstellingen onaantrekkelijk voor criminelen

Er zijn meerdere redenen waarom uw school het slachtoffer kan worden van ongewenste praktijken. Criminelen kunnen uw school gebruiken om een kidnapping uit te voeren, maar ze kunnen ook enkel geïnteresseerd zijn in uw kostbare bezittingen. Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat de verleiding om uw school binnen te dringen een stuk kleiner wordt. Hoe? Met  onze beveiligingsoplossingen en door deze zichtbaar te maken zodat hiervan een preventieve werking uitgaat. 

Wij verzorgen de complete beveiliging van uw schoolgebouw

Uw gebouw is pas optimaal beveiligd als er gebruik wordt gemaakt van elektronische én bouwkundige beveiliging. Camera’s en toegangscontrole zijn niet voldoende om ongewenste praktijken  tegen te houden. Daarom verzorgen wij ook graag de complete bouwkundige oplossing voor u. En als u wilt kijken we meteen hoe we uw brandpreventie kunnen verbeteren. Zo is de complete veiligheid van uw schoolgebouw in één keer goed geregeld!

Wij zorgen dat uw gebouw altijd goed beveiligd is

Een onderwijsinstelling is iets totaal anders dan een winkel of bedrijfspand. De reden is eenvoudig: een schoolgebouw heeft vaak meerdere ingangen en ook het fietsenhok en het schoolplein vormen belangrijke aandachtspunten.  Dat vraag om een speciale aanpak. Een aanpak die wij na veertig jaar ervaring gelukkig méér dan beheersen.

Wij staan altijd voor u klaar

Ondanks al die beveiligingsmaatregelen kan het voorkomen dat een inbreker of crimineel alsnog probeert uw schoolgebouw binnen te dringen of examens te ontfutselen. Gelukkig blijft het vaak slechts bij een poging. En eventuele schade aan uw preventiemiddelen? Die komen we binnen no-time weer herstellen. Zo weet u zeker dat indringers bij de tweede poging niet alsnog hun doel bereiken.

Overtuigd? Bekijk met welke oplossingen wij uw instelling beveiligen

U wilt uw leerlingen toch ook een veilig onderdak bieden en vervelende voorvallen met criminelen voorkomen? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij uw schoolgebouw veiliger kunnen maken!

De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie. 

 

Met deze oplossingen beveiligen wij
scholen en onderwijsinstellingen: