Objectbeveiliging

Woonhuis
Winkels & Showroom
Juwelier
Kantoor & Bedrijfspanden
Onderwijsinstellingen
Ministeries
Terreinbewaking
f8ff2e069cc843018473e17afb426de2


Sommige objecten zijn nu eenmaal van onschatbare waarde…

Er zijn bepaalde voorwerpen waarvan u absoluut niet wilt dat ze door brand of inbraak verloren gaan.  Dat kan een zeldzaam museumstuk zijn, maar ook uw peperdure of uw bronzen tuinbeeld. Wat de reden ook is; inbraakpreventie bv zorgt ervoor dat uw waardevolle objecten veilig zijn! 

Wij beveiligen uw objecten door te denken als een inbreker

Om uw waardevolle objecten goed te kunnen beveiligen kruipen wij tijdelijk in de huid van de inbreker. Niet letterlijk natuurlijk, maar we denken wel vanuit zijn perspectief. Met ruim 40 jaar ervaring in inbraken hebben we inmiddels een aardig beeld van de manier waarop inbrekers te werk gaan. Hierdoor weten we precies hoe we een inbraak zo moeilijk mogelijk kunnen maken.

Wij beveiligen uw pand van a tot z

Objectbeveiliging houdt niet alleen in dat het object zelf beveiligd moet worden. Ook de omliggende ruimtes en de buitenzijde van het pand moeten van de juiste preventiemiddelen worden voorzien. Daarvoor gebruiken wij een sterke mix van bouwkundige- en elektronische beveiliging. Naar wens verzorgen we ook meteen de brandpreventie voor u. Zo is uw object optimaal beschermd tegen alle bedreigingen van buitenaf.

Wij zoeken naar de beste oplossing voor uw unieke beveiligingsvraagstuk

Inbrekers gebruiken vaak de meest geraffineerde manieren om uw pand ongemerkt met uw waardevolle object te verlaten. Daarnaast vergt het stelen van een diamant een totaal andere aanpak dan het stelen van een groot schilderij. Dat betekent we rekening moeten houden met de aard van uw object, de gewiekstheid van de inbreker en de omgeving waarin het object zich bevindt. Een risicoanalyse helpt daarbij. Zo vinden we gegarandeerd de beste oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.

Wij laten uw objecten nooit onbeveiligd achter

Ondanks al die beveiligingsmaatregelen kan het zijn dat een inbreker alsnog besluit de gok te wagen. Negen van de tien keer blijft het gelukkig slechts bij een poging. En eventuele schade aan beveiligingsmaterialen? Die komen wij binnen no-time herstellen. Want we willen natuurlijk niet dat de inbreker er de volgende dag alsnog in slaagt om de klus af te maken.

Overtuigd? Wij maken graag kennis met u!

Wilt u ook zeker weten dat uw waardevolle objecten veilig zijn? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij ook úw objecten voor diefstal kunnen behoeden.


De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie.

 

 

Met deze oplossingen beveiligen
wij uw kostbaarheden:


Lees één van onze klantverhalen

Klantverhaal Websend