Ministeries

Overheid beveiligen
Woonhuizen
Winkels & Showroom
Juwelier
Kantoor & Bedrijfspanden
Onderwijsinstellingen
Terreinbewaking
Objectbeveiliging
f8ff2e069cc843018473e17afb426de2

Uw geheime documenten mogen niet op straat komen te liggen, zo simpel is het toch?

Werken bij een ministerie staat synoniem voor werken met geheimen. Bescherming van privégegevens is enorm belangrijk. U leeft onder een vergrootglas en u bent verantwoordelijk voor grote beslissingen. Een inbraak is daarom op z’n zachtst gezegd nogal ‘ongewenst’. U moet er immers niet aan denken dat uw geheimen op straat komen te liggen. Bovendien mag uw grote verantwoordelijkheid geen bedreiging vormen voor uw veilige thuisomgeving. Inbraakpreventie bv helpt u om pottenkijkers en kwaadwillenden voorgoed op afstand te houden. Maar hoe doen wij dat?

Wij beveiligen uw gegevens door te denken als een crimineel

Bij Inbraakpreventie bv zijn we inmiddels al zo’n veertig jaar werkzaam in het veld van beveiliging. Dankzij deze jarenlange ervaring weten wij ondertussen precies hoe criminelen te werk gaan. Hierdoor kunnen wij ons als geen ander in hun denkwijze verplaatsen. Zo weten wij een veilige thuisomgeving te bouwen en uw geheime documenten te beschermen tegen elke vorm van ongewenst bezoek.

Wij verzorgen de complete beveiliging van uw pand

Bij inbraakpreventie bv doen wij één ding het allerliefst: uw (ambts-) woning of pied à terre veiliger maken. Volgens ons houdt dat meer in dan alleen het installeren van elektronische beveiliging zoals camera’s of alarmsystemen. U wilt immers ook een veilige omgeving voor uw familieleden.. Daarom regelen wij meteen de complete bouwkundige beveiliging voor u. Om vooral de brandpreventie niet te vergeten, want brandstichting is voor kwaadwillenden immers dé manier om geheime documenten voor eens en altijd te vernietigen. 

Wij lossen veiligheidsproblemen direct op

Ondanks de sterke beveiligingsmaatregelen kan het voorkomen dat inbrekers toch proberen uw pand binnen te komen. Gelukkig blijft het vaak slechts bij een poging. En de eventuele schade aan uw beveiligingsmiddelen komen wij meteen weer herstellen. Zo loopt u niet het risico dat ze de volgende dag alsnog terugkomen om het af te maken.!

Overtuigd? Wij maken graag kennis met u!

Wilt u ook de zekerheid dat uw waardevolle documenten veilig zijn? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe wij ook uw ministerie veiliger kunnen maken!

De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie. 

 

 

Met deze oplossingen maken wij
ambtswoningen en ministeries veilig: