Juwelier

Juwelier
Woonhuizen
Winkels & Showroom
Kantoor & Bedrijfspanden
Onderwijsinstellingen
Ministeries
Terreinbewaking
Objectbeveiliging
f8ff2e069cc843018473e17afb426de2

Een sieraad is bestemd voor trotse bezitters, niet voor goedkope dieven of laffe overvallers..

U herbergt een enorme waarde in uw pand. Goud, zilver, diamanten en edelstenen; voor mensen met verkeerde bedoelingen is uw winkel één grote verleiding. Maar u bent niet al die dagen zo hard aan het werk om uw winkel te laten plunderen. Bovendien is het een pijnlijke gedachte dat uw waardevolle stukken als roofgoed worden verhandeld. Want zeg nou eerlijk: u ziet het liefst een eerlijk betalende liefhebber met uw sierraden de deur uitlopen. Zo zorgen wij dat u dieven de baas blijft:

Wij denken als een inbreker 

Meer dan eens worden wij ingeschakeld door juweliers die een overval hebben meegemaakt. Onze taak? Zorgen dat zoiets in de toekomst niet nog eens gebeurt. Na veertig jaar ervaring met dit soort inbraken hebben we inmiddels een helder beeld van de manier waarop een inbreker en overvaller te werk gaat. Dat maakt het voor ons heel eenvoudig om ons in de inbreker of overvaller te verplaatsen. Het resultaat? Een goed beveiligd pand waar rovers  het liefst met een grote bocht om heenlopen. 

Wij combineren bouwkundige- met elektronische beveiliging

Uw juwelierszaak is pas écht goed beveiligd als er gebruik wordt gemaakt van bouwkundige- en elektronische beveiliging. U wilt inbrekers immers niet alleen detecteren, maar het ze ook zo moeilijk mogelijk maken om uw pand binnen te komen. Daarom regelen wij de complete beveiliging voor u; variërend van veiligheidssloten en onbreekbare beglazing tot camera’s en overval buttons.

Wij zoeken naar oplossingen die passen bij een juwelier

Al dat goud en zilver blijft aantrekkelijk voor inbrekers. Daardoor kan het gebeuren dat een inbreker, ondanks de zichtbare beveiliging, toch probeert uw pand binnen te komen. Of wat dacht u van een onschuldige klant die zich plotseling ontpopt tot een overvaller? Het persoonlijke leed ten gevolge van zo’n inbraak kunnen wij helaas niet ongedaan maken, de aangerichte materiele schade wel. Daarom komen wij meteen de volgende dag langs om de schade te herstellen. Zo kunnen we voorkomen dat uw pand ook maar één dag onbeveiligd is, Al gebruiken wij natuurlijk het liefst preventieve maatregelen om dit soort gebeurtenissen te voorkomen.

Wij laten uw zaak niet onbeveiligd achter

Al dat goud en zilver blijft aantrekkelijk voor inbrekers. Daardoor kan het gebeuren dat een inbreker, ondanks de zichtbare beveiliging, toch probeert uw pand binnen te komen. Of dat een inbreker zich ontpopt tot een overvaller. En de aangerichte schade? Voor zover dit materieel is komen wij dit meteen de volgende dag herstellen.  Maar liever helpen wij u met preventieve maatregelen en voorkomen wij traumatische gebeurtenissen.

Overtuigd? Bekijk met welke oplossingen wij uw juwelierszaak beveiligen

Wilt u ook gewoon lekker met uw vak bezig zijn en u zich niet druk hoeven maken over de veiligheid van uw pand en waardevolle stukken? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek hoe ook u juwelendieven de baas kunt blijven!


De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie.