Toegangscontrole Amsterdam

Waarom toegangscontrole van Inbraakpreventie Amsterdam?

Als Amsterdams bedrijf weten wij hoe fijn het is als een leverancier/expert om de hoek zit. In een snelle stad is het belangrijk dat er snel wordt geanticipeerd op een bepaalde vraag. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief als Amsterdamse onderneming en ons pand aan de Lijnbaansgracht is inmiddels ook niet meer weg te denken uit het 'museum district' in het centrum van Amsterdam. U bent uiteraard van harte welkom in ons pand, maar wellicht wilt u eerst eens rondkijken op de pagina 'toegangscontrole' of als u graag wilt dat 1 van onze adviseurs die vrijblijvend uw wensen inventariseert en hierna met een passend advies komt. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan contact met ons op.

Op onze pagina 'toegangscontrole' vindt u alle informatie over de verschillende soorten en u leest er meer informatie over hoe wij toegangscontrole toepassen binnen totaalbeveiliging. 


Wij zijn sinds 1974 werkzaam en gespecialiseerd in toegangscontrolesystemen. Wij concentreren ons op het mede ontwikkelen van toegangscontrolesystemen en producten voor specifieke doeleinden. Dankzij die toewijding hebben onze producten de reputatie betrouwbaar, innovatief en eenvoudig in gebruik te zijn.

Controleer en beheer toegang van uw pand

Toegangscontrole is bijna letterlijk het kunnen controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw.

Toegangscontrole volgens uw wensen

Het aanschaffen van een intelligent toegangscontrolesysteem is voor de meeste bedrijven een belangrijke, ingrijpende beslissing. Het toegangscontrolesysteem moet aan uw wensenpakket voldoen en 100% betrouwbaar zijn. Ook de kosten zijn belangrijk. Toegangscontrole biedt u ook extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie, op welk moment bevoegd is een ruimte of gebouw te betreden.

Eenvoudig in gebruik

Het invoeren van een toegangscontrolesysteem kan voor u zelf en uw medewerkers aanvoelen als een grote verandering in de bedrijfsgewoonten. Daarom moet het systeem eenvoudig zijn in het gebruik en geen tijdrovend beheer vereisen. Inbraakpreventie bv in Amsterdam begrijpt dus maar al te goed dat een toegangscontrolesysteem niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Standalone of computergestuurd systeem

Of het nu gaat om één deur (standalone toegangscontrolesysteem) of honderden deuren (computergestuurd toegangscontrolesysteem) verspreid over diverse lokaties; Inbraakpreventie bv in Amsterdam heeft de juiste oplossing voor de aanschaf en installatie van uw toegangscontrolesysteem. Perfect gemonteerd door onze eigen vaste medewerkers.